Nieuwsarchief

Vanaf deze week is Het Oude Ambt onder een andere naam actief in uw gemeente. Vanaf nu heten wij Sociaal Werk Oldambt. Behalve de nieuwe naam verandert er voor u niets; u kunt nog steeds met uw hulpvragen bij ons terecht.

Samen

Omdat u als inwoner van de gemeente Oldambt zelf het beste weet wat er speelt binnen uw gemeente, willen we samen met u kijken wat uw gebied nodig heeft. Hoe kunnen we uw dorp en wijk verbeteren en welke activiteiten kunnen we samen ontwikkelen?

Daarnaast kunt u bij Sociaal Werk Oldambt terecht met vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en opvoeden. Maar ook wanneer u zich eenzaam voelt, mantelzorger bent of gewoon behoefte heeft aan een praatje, zijn wij er voor u.

Wat verandert er voor u?

Voor u verandert er niets. Net als voorheen kunt u met al uw hulp- en ondersteuningsvragen bij ons terecht. Vragen over bijvoorbeeld (inkomens)voorzieningen of toeslagen van de belastingdienst beantwoorden wij nog steeds tijdens de gratis inloopuren van de Steunstees in de gemeente Oldambt. De openingstijden van de Steunstees en spreekuren op de Boschpoort kunt u vinden op onze vernieuwde website: www.sociaalwerkoldambt.nl.

Behoefte aan meer informatie? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer (0597) 421 833 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..