• scheemda-02
  • scheemda-04
  • scheemda-03
  • scheemda-01

Nieuws

Fijne kerstdagen en een voorspoedige 2022

De Vereniging Dorpsbelangen Scheemda wenst aan alle inwoners van ons mooie dorp Scheemda en de bezoekers van onze website fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2022 toe.

Plan Ruimtelijk economisch perspectief A7/N33-regio

De provincie Groningen heeft samen met de gemeenten Oldambt, Veendam en Midden-Groningen het rapport Ruimtelijk economisch perspectief A7/N33 gepresenteerd. Hierin wordt het toekomstperspectief besproken tot 2040. Naast het economisch perspectief wordt ook gekeken naar de leefbaarheid, natuur, recreatie, landbouw en duurzaamheid.

Lees meer...

Nieuwe bloembakken voor Verpleeghuis Havenzicht

Om de terrassen van het nieuwe Verpleeghuis Havenzicht op te vrolijken voor bewoners en medewerkers heeft Dorpsbelangen Scheemda in samenwerking met Stichting Vrienden van Vredenhoven op 8 september j.l. een viertal bloembakken aangeboden. Bewoners en medewerkers stelden dit erg op prijs.

Lees meer...

Bijdrage Hertenkamp Scheemda

Hertenkamp Scheemda heeft van Dorpsbelangen Scheemda dit jaar een ondersteuning ontvangen. Nogmaals dank hiervoor. Mede hierdoor konden we de drainage vervangen, c.q. verbeteren.

Lees meer...

Bouw Acantus Locatie Diepswal

In samenwerking met Geveke bouwt Acantus 37 appartementen aan de Diepswal en 9 woningen aan de Hogeweg. De 9 woningen zijn gereed begin 2022 en de appartementen in het najaar van 2022.

Lees meer...