Nieuwsarchief

Onder de titel "socialisme versus kapitalisme" Kunnen en willen we ons huidige politieke stelsel en het kapitalisme onveranderd overeind houden? Maar liefst vier topsprekers zullen hun toekomstvisie in een filosofielezing duidelijk maken en u mag hen vragen stellen of met hen in discussie gaan.

Wat dacht u bij voorbeeld van deze spreker?

Professor dr. COEN TEULINGS.

Professor dr. Coen Teulings, ex verantwoordelijke voor het Nederlandse inkomensbeleid van het Ministerie Sociale Zaken en Wetenschap. Recent nog directeur van het Centraal Plan Bureau (CPB), die alle regeringsplannen moest doorrekenen. Momenteel is Coen Teulings hoogleraar aan drie universiteiten: Cambridge, Utrecht en Amsterdam èn een van de belangrijkste adviseurs van onze regering als zijnde kroonlid van de Sociaal Economische Raad (de SER). In de vorige week adviseerde Coen Teulings bij voorbeeld onze regering over uw pensioen.

Maar wie zijn de andere drie uitmuntende topsprekers? We maken het op dit moment graag een beetje spannend voor u. Gezien de nu al grote belangstelling is aanmelden voor het symposium verplicht. Houdt uw mailbox in de gaten: binnenkort kunt u zich opgeven via de mail voor deelname aan dit interessante en leerzame symposium "socialisme versus kapitalisme". Reserveer 9 maart 2019 maar alvast in uw agenda.

Nadere informatie "De Vrienden van de Filosofie in Oost-Groningen" 0597-592014 of 593159. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..