Nieuwsarchief

Sociaal Werk Oldambt en stichting Peuterwerk willen gezinnen uit het Oldambt graag een hart onder de riem steken door middel van een VerrasTas. Deze tas zit vol met kleine verrassingen voor alle lieve, dappere en sterke gezinnen van het Oldambt.De tas is gevuld met allerlei spel- en knutselmateriaal. De tasjes worden mede mogelijk gemaakt door de 14 dorpsverenigingen en de gemeente Oldambt. Er zijn 150 tasjes beschikbaar, vanwege giften kan de inhoud variëren.

De tas is voor kinderen van de basisschoolleeftijd, per gezin is er 1 tasje beschikbaar. De tasjes zullen af te halen zijn bij verschillende dagen en uitgiftepunten in het Oldambt:

Woensdag 1 juli tussen 14:00 en 15:00 uur in Scheemda bij Peuterleut, Anemoonstraat 3.

Donderdag 2 juli tussen 14:00 en 15:00 uur in Winschoten bij de Boschpoort, Boschplein 2.

Vrijdag 3 juli tussen 14:00 en 15:00 uur in Finsterwolde bij 't Schienvat, Westbaan 4.

U kunt zich tot 30 juni aanmelden tijdens kantoortijden via 06 23122541 (Whatsapp mag ook) of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef de datum op wanneer u de tas wilt ophalen met uw naam, woonplaats en telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de aanmeldingen te verwerken of eventuele wijzigingen door te kunnen geven.