Nieuwsarchief

Op 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen.

De komende weken besteedt RTV GO! daar aandacht aan door een aantal uitzendingen op de volgende data:

Op 14 maart worden opnames gemaakt van een debat tussen lokale politici en ondernemers uit Oldambt. Dit 'ondernemersverkiezingsprogramma' is vanaf zaterdag 17 maart te zien in de reguliere uitzendingen.

Daarnaast zijn er 2 rechtstreekse, dus live-uitzendingen, zowel op Radio als op TV: Op zaterdag 17 maart tussen 11:00 en 13:00 uur vindt in de RABO-zaal van De Klinker een slotdebat plaats, tijdens ons programma RTV GO! InfoCafé, waarbij alle deelnemende partijen aan bod komen.

Publiek is daarbij van harte welkom. De TV uitzending wordt herhaald op dezelfde avond, vanaf 20:00 uur. De radio uitzending s 'middags vanaf 14:00 uur en op donderdag 22 maart vanaf 21:00 uur.

Op 21 maart komen we live op TV en Radio, vanaf 21:30 uur tot 23:58 uur, waarbij we samen met publiek en lokale politici de uitslagen volgen. Ook kijken we uiteraard vooruit, hoe het politieke landschap in Oldambt er mogelijk uit gaat zien.

Theater De Klinker is 'the place to be' en publiek is welkom.

Voor iedereen die niet naar de live-uitzendingen in De Klinker kan komen, kunnen de TV-uitzendingen worden gevolgd op de kabel (kanaal 40 digitaal en ook analoog). Ook is TV te zien op www.rtvgo.nl 'Live TV'. Voor geïnteresseerden en RTV GO!-fans, die de debatten via de Radio-uitzending willen beluisteren [thuis of onderweg], stem dan af op FM 105.8 MHz, via de kabel op 104.1 MHz of via www.rtvgo.nl Live Radio.